fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Somfy Situo 1 Variation RTS Pure – távirányító

39 490 Ft

Somfy Situo 1 Variation RTS  távirányítóval könnyedén vezérelhetjük reluxánk, zsalúziánk, vagy világításunk/fűtésünk vezérelhetjük. 5 év gyártói garancia.

12 készleten

Somfy Situo 1 Variation RTS Pure távirányító – 1 csatornás vezérlő árnyékolókhoz

Somfy Situo 1 variation RTSEgy árnyékoló, vagy egy árnyékoló csoport vezérlésére alkalmas, kifejezetten a zsalúziákra tervezve, a beszűrődő természetes fény pontos beállításához. A lamellák dőlésszögét beállíthatjuk lépegetéssel, vagy folyamatos mozgatással a görgőnek köszönhetően. A távirányítóval egyszerűen vezérelhetjük otthonunkban a reluxánk, zsalúziánk mozgását, vagy a világítást és a fűtést is. 

Lamellák dőlésszögének állítása

Fel, My és a Le gombok találhatóak meg a távirányítón, a többi távirányítóval ellentétben a középső gomb kialakításának köszönhetően könnyedén tudjuk irányítani a lamellák dőlésszögét. 

A gombok funkcióit tekintve a Fel a zsalúzia nyitását (vagy lámpák felkacsolását vagy fényerősség növelését szolgálja, hhosszan lenyomva tartjuk). A Le gomb pedig a zsalúziák zárást (lámpák leoltását, fényerősség csökkentését, ha hosszan lenyomva tartjuk) szolgálja.

Somfy RTS rendszer

 A távirányítóhoz fali tartó konzolt is adunk. Az elem töltöttségét kijelzőn követhetjük, kommunikációja egyirányú. Belső használat esetén hatótávolsága 15 méter. 

A termékre 5 év gyártói garancia van!

További információk

Tömeg 0,06 kg
Méretek 14 × 4,5 × 2 cm
Cikkszám: 1811608 Kategóriák: ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben