Szalagfüggöny – 127 mm-es lamellával

7 786 Ft

Ez a jól bevált típus az idők folyamán már bizonyított minőségével és tartósságával. Erős alumínium sínre és tengelyre épül, mely amellett, hogy tetszőleges színben és mintázatban rendelhető többféle mechanikai kialakítást is lehetővé tesz.

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

A szalagfüggöny igényes árnyékolástechnikai megoldás, elegáns lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez, tárgyalókhoz. Hatékony megoldást biztosít árnyékolásra, de térelválasztásra is nyugodtan használhatjuk.

 

Ez a jól bevált típus az idők folyamán már bizonyított minőségével és tartósságával. Erős alumínium sínre és tengelyre épül, mely amellett, hogy tetszőleges színben és mintázatban rendelhető többféle mechanikai kialakítást is lehetővé tesz:

  • egyik oldalra rendezi a lamellákat
  • középről kétoldalra rendezi
  • két végén két külön kezelővel két részre osztva működtethető

 

Természetesen a karnisok szerelhetők falra és mennyeztre egyaránt, valamint tetszőleges RAL színskála szerinti színben vagy faeres festésű kivitelben elérhetőek.

 

Tetőterek esetén hatalmas előnyt jelent, hogy gyártható ferde sík mentén is mozgatható kivitelben (ilyenkor csak a magasabbik oldalra tudja gyűjteni a lamellákat) valamint ívelt helyiségek esetén íves karnis is készíthető, így egyetlen árnyékoló képes az adott ablaksort árnyékolni.

 

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Színválaszték

Aneta

Beata

Carol

Corra

Debra

Evelyn

Inez

Jenny

Lipo

Marcia

Marina

Melisa BO

Melvin

Patricia

Peggy

Polly

Ray

Ronnie

Sandra

Sharon

Sonia

Sonia FR

Tammy

Tanya

Vanesa

Vesna

Viola

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szalagfüggöny – 127 mm-es lamellával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük