Szalagfüggöny, 127 mm-es lamellával

10 121 Ft

Szalagfüggöny egyedi méretben, széles szalagfüggöny lamella választék. Felmérési és felszerelési segédlet, gyártási idő: 5-7 munkanap.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Bizonytalan, hogy mire is van szüksége? Kérjen visszahívást!

Ha nem tudja biztosan, hogy ez az árnyékoló a legjobb választás-e az Ön számára, vagy elveszett a méretek és kivitelezési lehetőségek között, akkor adja meg adatait, mi visszahívjuk és egy ingyenes konzultáció során segítünk választani!

Szalagfüggöny egyedi méretben

A szalagfüggöny igényes árnyékolástechnikai megoldás, elegáns lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez, tárgyalókhoz. Hatékony megoldást biztosít árnyékolásra, de térelválasztásra is nyugodtan használhatjuk.

Ez a jól bevált típus az idők folyamán már bizonyított minőségével és tartósságával. Erős alumínium sínre és tengelyre épül, mely amellett, hogy tetszőleges színben és mintázatban rendelhető többféle mechanikai kialakítást is lehetővé tesz:

  • egyik oldalra rendezi a lamellákat
  • középről kétoldalra rendezi
  • két végén két külön kezelővel két részre osztva működtethető

Kezelőjének magassága a szalagfüggöny teljes magasságának kétharmada. Ha ettől eltérő kezelő magasságot szeretne, kérjük jelezze felénk.

Természetesen a karnisok szerelhetők oldalfalra és mennyezetre egyaránt, valamint tetszőleges RAL színskála szerinti színben vagy faeres festésű kivitelben elérhetőek.

Tetőterek esetén hatalmas előnyt jelent, hogy gyártható ferde sík mentén is mozgatható kivitelben (ilyenkor csak a magasabbik oldalra tudja gyűjteni a lamellákat) valamint ívelt helyiségek esetén íves karnis is készíthető, így egyetlen árnyékoló képes az adott ablaksort árnyékolni.

 A szalagfüggöny textiljét több száz különböző színű, anyagú és textúrájú szalagfüggöny lamellából választhatja ki. Ezt a termék tulajdonságainak beállításánál a „Lamella színe” menüpont alatt tudja kiválasztani. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a textilek színe, megjelenése minél élethűbb legyen. Számtalan különböző monitoron különböző módon jelennek meg a színek, ezért ha van lehetősége, mindenképpen tegye meg, hogy személyesen is megtekinti a kiválasztott textilt, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további képeket tudjunk készíteni és küldeni a kiválasztott textilről.

Egyedi igények miatt keressék az Ügyfélszolgálatot.

 

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Színválaszték

Aneta

Beata

Carol

Corra

Debra

Evelyn

Inez

Jenny

Lipo

Marcia

Marina

Melisa BO

Melvin

Patricia

Peggy

Polly

Ray

Ronnie

Sandra

Sharon

Sonia

Sonia FR

Tammy

Tanya

Vanesa

Vesna

Viola