Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Beltéri Árnyékolók

Valami egyedire vágyik?

Nálunk minden termék egyedi megrendelés alapján készül! Fedezze fel beltéri árnyékolóink széles választékát, amelyek nem csak funkcionálisak, de dekoratív elemként is kiemelik az enteriőrt. Akár a minimalista design kedvelői, akár a hagyományosabb stílust részesítik előnyben, nálunk mindenki megtalálja a tökéletes megoldást, hogy kontroll alatt tartsa a fényviszonyokat otthonában.

Reluxák

A legelterjedtebb árnyékoló

Szabályozza a helyiségbe áramló fény mennyiségét, illetve megvéd bennünket a kíváncsi tekintetektől. Gyártásunk során 16 és 25 milliméteres domborított alumínium lamellát használunk.

Roletták

Egyszerű működtetés, elegáns megjelenés

Minden belsőteret meghódít, elegáns megjelenésének köszönhetően, minden lakás remek kiegészítő darabja. A textil ellenáll a pornak, nem gombásodik és még a kézlenyomatoktól sem kell tartanunk. Egyszerűen működtethető: a textil egy alumínium tengely segítségével fel, illetve letekeredik.

Sávrolók

Több funkciós árnyékoló

Eldönthetjük mennyi fény jusson be otthonunkba. Fényáteresztő és sötétítő hatását a duplán feltekert textil csíkos felületével biztosítja a kellemes fényviszonyokat.

Szalagfüggönyök

A legdiszkrétebb árnyékoló

A belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is, a lamellák forgatása által. Minőségi alumínium-karnisokat gyártunk, mely ívelt oldalú finom megjelenésével diszkrét és megbízható tartószerkezete a függönynek.
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb belső árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben