..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy jó redőny nemcsak árnyékol, de a zajtól is véd?
A jó minőségű alumínium redőnyök jelentősen képesek tompítani a kívülről az ablakon vagy teraszajtókon beszűrődő zajokat. Robosztus felépítésük, gumírozott illetve kefézett lefutóik tompítják a léghangok terjedését, így az ablaküveg is már eleve kevesebb zajt továbbít a kültér felől.

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Szállításban partnerünk a Magyar Posta Logisztikai szolgáltatása
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

hogy a legtöbb árnyékoló utólag is motorizálható?

Legyen szó redőnyről, napellenzőről, raffstore-ról vagy rolettáról, többféle módja van a motorizálásnak és az automatizálásnak, felszereltségtől és integrációtól függően. Ha még a vásárláskor nem is tervezte motorosítani a legtöbb esetben minimális átalakítással utólag is felszerelhető egy már beépített szerkezet is motorral, rádióvevővel, időjárás érzékelő szenzorokkal elképzeléseinek megfelelően testreszabva.

 

Sőt, lehetőséget ad az előre gondolkodásra akkor, ha szükebb keretek állnak rendelkezésre, mert ha eleve olyan típust vásárol, ami átalakítás nélkülkompatibilis motorokkal és vezérlőrendszerekkel (különösen, ha még az elektromos kiépítést is előkészíti) akkor később is motorossá tehető a szerkezet, így teljesülhetnek vágyai anélkül, hogy erején felül költekezne.