..:: Információk

Tudta-e..?
hogy Magyarországon egy beépített szerkezetre 5 év garanciát kötelező adni?
A hazánkban hatályos ÉMI irányelvek értelmében minden olyan árnyékolóra, mely az épület integrált részévé válik (tehát vakolat vagy burkolat bontás nélkül nem eltávolítható) 5 év garancia az előírás. A nem integrált szerkezetekre hivatalosan 1 év a kötelező garancia - mi ezekre is legalább 2 évet vállalunk!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

hogy a legtöbb árnyékoló utólag is motorizálható?

Legyen szó redőnyről, napellenzőről, raffstore-ról vagy rolettáról, többféle módja van a motorizálásnak és az automatizálásnak, felszereltségtől és integrációtól függően. Ha még a vásárláskor nem is tervezte motorosítani a legtöbb esetben minimális átalakítással utólag is felszerelhető egy már beépített szerkezet is motorral, rádióvevővel, időjárás érzékelő szenzorokkal elképzeléseinek megfelelően testreszabva.

 

Sőt, lehetőséget ad az előre gondolkodásra akkor, ha szükebb keretek állnak rendelkezésre, mert ha eleve olyan típust vásárol, ami átalakítás nélkülkompatibilis motorokkal és vezérlőrendszerekkel (különösen, ha még az elektromos kiépítést is előkészíti) akkor később is motorossá tehető a szerkezet, így teljesülhetnek vágyai anélkül, hogy erején felül költekezne.