..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy jó redőny nemcsak árnyékol, de a zajtól is véd?
A jó minőségű alumínium redőnyök jelentősen képesek tompítani a kívülről az ablakon vagy teraszajtókon beszűrődő zajokat. Robosztus felépítésük, gumírozott illetve kefézett lefutóik tompítják a léghangok terjedését, így az ablaküveg is már eleve kevesebb zajt továbbít a kültér felől.

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Ipari-kapu motorok

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

Raktárak, üzemcsarnokok, kamionterminálok, szervízek vagy akár társasházak intenzív igénybevételnek kitett ipari kapui olyan motoros megoldásokat igényelnek, melyek képesek tartósan és megbízhatóan helytállni. Az ipari kapumozgatás területén a Becker ipari motorjai méltán képviselik a kategória csúcsát.

 

Az ipari kapuk esetében az élet- és vagyon-védelem ugyanolyan fontos szempont mint a háztartási kapkunál, azomban az intenzívebb igénybevétel és a nagyobb szerkezeti méretek miatt a kockázat hatványozottan magasabb. Az ipari kapumotoroknak ilyen feltételek esetén is ugyanazt a megbízhatóságot és működési biztonságot kell nyújtaniuk, mint a háztartási típusoknak, sokszor akkora ciklus-szám mellett is.

 

Ipari igénybevételnek kizárólag a tengelyvég motor képes megfelelni, még ha néhány gyártó képes háztartási központi-vonású motorokkal is hirdetni ipari szerkezeteket. A hozzá nem értés egyenes következménye minden ilyen esetben a motorcsere, hiszen minél intenzívebb az igénybevétel, annál előbb éri el a képességei határát egy háztartási szerkezet - ami egyébként háztartási igénybevételnek kiválóan helytállna csak a az alkatrészei nincsenek felkészítve intenzív hőleadásra és mechanikai sokkokra, mint az ipari típusoké, melyek eleve más felépítésűek.

 

A motor itt is a feladatok egyszerűbb részéért felel, ugyanis a legtöbb esetben megfelelő kapuvezérlő nélkül egyáltalán működésbe sem szabad hozni egy ipari kaput, és elég ha csak az alapvető balesetbiztonsági és munkavédelmi szabályokra gondolunk. Különösen indokolt mindez olyan esetekben ahol targoncák miatt forgalom irányító lámpa használata vagy az ajtón személy-bejáró került kialakításra.

 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz