..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy napellenző motorosítása szélérzékelővel jóval olcsóbb mint egy viharkár javítása?
Sokan még ma is luxusnak tartják, hogy egy napellenző motorral működjön pedig a motor és a szélérzékelő ára a napellenző árának töredéke, különösen ha egy kint felejtett árnyékolót letép a vihar, ami esetleg kárt tehet az alatta lévő tárgyakban, növényekben, nyílászárókban is...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Szállításban partnerünk a Magyar Posta Logisztikai szolgáltatása
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Ipari-kapu motorok

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

Raktárak, üzemcsarnokok, kamionterminálok, szervízek vagy akár társasházak intenzív igénybevételnek kitett ipari kapui olyan motoros megoldásokat igényelnek, melyek képesek tartósan és megbízhatóan helytállni. Az ipari kapumozgatás területén a Becker ipari motorjai méltán képviselik a kategória csúcsát.

 

Az ipari kapuk esetében az élet- és vagyon-védelem ugyanolyan fontos szempont mint a háztartási kapkunál, azomban az intenzívebb igénybevétel és a nagyobb szerkezeti méretek miatt a kockázat hatványozottan magasabb. Az ipari kapumotoroknak ilyen feltételek esetén is ugyanazt a megbízhatóságot és működési biztonságot kell nyújtaniuk, mint a háztartási típusoknak, sokszor akkora ciklus-szám mellett is.

 

Ipari igénybevételnek kizárólag a tengelyvég motor képes megfelelni, még ha néhány gyártó képes háztartási központi-vonású motorokkal is hirdetni ipari szerkezeteket. A hozzá nem értés egyenes következménye minden ilyen esetben a motorcsere, hiszen minél intenzívebb az igénybevétel, annál előbb éri el a képességei határát egy háztartási szerkezet - ami egyébként háztartási igénybevételnek kiválóan helytállna csak a az alkatrészei nincsenek felkészítve intenzív hőleadásra és mechanikai sokkokra, mint az ipari típusoké, melyek eleve más felépítésűek.

 

A motor itt is a feladatok egyszerűbb részéért felel, ugyanis a legtöbb esetben megfelelő kapuvezérlő nélkül egyáltalán működésbe sem szabad hozni egy ipari kaput, és elég ha csak az alapvető balesetbiztonsági és munkavédelmi szabályokra gondolunk. Különösen indokolt mindez olyan esetekben ahol targoncák miatt forgalom irányító lámpa használata vagy az ajtón személy-bejáró került kialakításra.

 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz