..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a motorok készenléti fogyasztása évenként akár 60 000 Ft-ot is felemészhet egy elavult régi típus esetén?
Sok ismeretlen - gyakran kínai eredetű - motor kerül be az országba, és bár vadonat új termékek, sokszor rendkvül elavult konstrukciók. A mai korszerű motorok standby üzemmódban minimális energiát vesznek fel, amit tized Wattokban vagy még kisebb léptékben mérhető, míg a régi konstrukciók 6-10W-ot is felhasználanak gyakran, ami egy családi ház esetén éves szinten több 10.000 Ft költséget is jeletnthet...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Motorok, távirányítás

 

Hatékonyság és takarékosság - nemcsak kényelem

 

 

Bár még sokan tekintik extra felszereltségnek az árnyékolók motoros meghajtását de könnyű rájönni az előnyeire használat közben, különösen, ha nagy felületű nagy tömegű redőnyöket kell mozgatni vagy egy ajtó elé szerelt redőnyt kívülről és belülről is működtetni.

 

A korszerű motorok ma már nem csupán mozgatják az árnyékolókat de megóvják épségüket is, mert ha valami hiba merülne fel, vagy akadály kerülne az útjukba nem engedni sérülni a szerkezetet. Könnyen automatizálhatóak is, rendszerbe szervezhetőek, riasztó vagy tűzjelző rendszerrel összeköthetőek, legtöbb esetben akár kábelezés nélkül is.

 

Kínálatunkban a német Becker, a francia Somfy és az olasz Roger termékei szerepelnek, mivel mind 5 éves garanciájukkal mind az elmúlt két évtized során tapasztalt alacsony meghibásodási számaikkal bizonyították, hogy valóban minőségi termékek.

 

 
 
 

 

Motorok típusai:

 • Motoros aluredőny...

  Redőnyökhöz

  A motoros meghajtás a redőnyök esetében a legismertebb, legelterjedtebb és gyakran a méret és a súly okán a legindokoltabb is. Sajnos sokan még manapság is úgy tekintenek erre, mint "extra felszereltségre" pedig már a legalapvetőbb szenzorokkal integrálva is olcsón egy nagyon hatékony energia megtakarító eszközzé tehetjük általuk árnyékolóinkat.
 • A motoros napellenző nem luxus!

  Napellenzőkhöz

  A napellenzőnapellenzők esetében sokkal fontosabb szempont tud lenni a motorosítás, hiszen egy kint felejtett értékes szerkezet könnyedén egy hirtelen jött szélvihar áldozatává válhat, míg egy minőségi motor egy szél-érzékelő rendszerrel kombinálva megóvja azt.
 • Raffstorok? Elsősorban motorosítva ajánljuk...

  Raffstorok meghajtása

  Mivel a raffstorok is eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, eltérőek a motorosítással szemben támasztott igények is. Itt a szerkezetek tömege kicsi, ellenben a lamellák billenthetősége és a kiegyensúlyozott, csendes működés a legfőbb szempont.
 • Valódi komfort

  Screen motorosítás

  A screenek meghajtásához jóval egyszerűbb elvárások is elegendőek a motoroktól, hiszen a szerkezetek súlya és ezáltal a szükséges forgatónyomaték is kicsi, valamint a vászonból adódóan sem szükség sem lehetőség nincs nyomaték-érzékelésre.
 • Axroll kapuvezérlő belseje (Somfy RTS)

  Redőnykapuk motorosítása

  A redőnykapuk motorosítása összetettebb kérdés, hiszen bár hasonló a felépítése mint egy redőnynek, a súlya akár 20-50 szerese is egy átlagos redőnypalástnak ami fontos biztonsági óvintézkedések megtételét teszi szükségessé, különösen mivel emberek testi épsége és értékes autók sérülése múlhat egy rossz szerkezeten.
 • Korszerű mennyezeti sínes kapumotor

  Szekcionált-kapu mozgatók

  Akárcsak a redőnykapuk esetén a szekcionált kapunál is az élet- és vagyon-védelem a legfontosabb szempont, ellenben sokmindenben eltér a felépítés és a megvalósítás módja.
 • Ipari-kapu motorok

  Raktárak, üzemcsarnokok, kamionterminálok, szervízek vagy akár társasházak intenzív igénybevételnek kitett ipari kapui olyan motoros megoldásokat igényelnek, melyek képesek tartósan és megbízhatóan helytállni. Az ipari kapumozgatás területén a Becker ipari motorjai méltán képviselik a kategória csúcsát.
 • Kezelje kertkapuját is egyszerűen...

  Kertkapu motorok

  Akárcsak a garázskapuk is elérhetőek többféle kialakításban, a kertkapuk is sokfél motortos megoldással szerelhetőek fel kiviteltől függően. Természetesen a szolgáltatások mellett a biztonság itt is alapvető szempont.
 • Egyenes karú sorompó (Somfy Levixo)

  Sorompók

  A sorompóknak igazán olyan helyeken van jelentősége, ahol gyakori a nyitás/zárás igénye és elsődlegesen nem a védelem, hanem a jelzés értéke a cél, így kiválóan alkalmazhatóak társasházak garázsainál, kamion-termináloknál, esetleg kapukat kiegészítve ipartelepeken vagy üzemekben.
 • Motoros ablakok (WindowMaster)

  Ablaknyitó motorok

  Legyen szó nehezen elérhető tetőablakokról vagy kupolákról de akár hagyományos nyíló ablakokról is, van lehetőség - akár rejtetten is - a teljeskörű motoros mozgatásra, vezérlési rendszerbe kötve is, így akár szellőztető vagy füstelvezető rendszerek esetén is alkalmazhatóak.