..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a legtöbb szalagfüggöny-vászon elérhető színazonos roletta kivitelben is?
Akár roletta akár szalagfüggöny, készülhet azonos színű és mintázatú vászonból is a legtöbb vászon estén!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Szolgáltatásaink

 

..:: Kínálatunk termékeit...

az Ön igényei szerint valósítjuk meg kifogástalan műszaki tartalommal. Legyen az árnyékoló, szúnyogháló, garázskapu, vagy épület-vezérlés, kiváló minőségű személyre szabott eredményt kap a pénzéért.

 

..:: Konzultálunk építészekkel, statikusokkal...

amennyiben a megrendelő vagy a projekt körülményei ezt megkívánják, hogy az eredmény valóban a megrendelő igényeinek megfelelő legyen.

 

..:: Konzultálunk más szakiparosokkal az építkezésen...

hogy a villanyszerelő, fűtésszerelő, a nyílászárós szakember velünk együtt törekedjen arra, hogy a munka eredményre kifogástalan, az ütemezés pedig pontos és gördülékeny legyen.

 

..:: Szakembereink...

felkészültek az általunk forgalmazott összes termék szakszerű szerelésével és felmérésével kapcsolatban, így nyugodt lehet afelől, hogy kifogástalan minőségű szerelést kap.

 

..:: Külsős szakemberek...

segítségét is rendszeresen igénybe vesszük, építész- és építő-mérnönök, statikusok, épületgépészek, elektromos tervezők és minőségbiztosítási szakemberek konzultációi teszik teljessé egy-egy projekt kifogástalan lebonyolítását

 

 • Felmérés és tanácsadás

  A legtöbb árnyékoló felmérése egyszerű, de egy redőny, garázskapu vagy napellenző a tapasztalt szakembernek is feladja néha a leckét. Még ha tapasztalt barkácsoló is, bízza inkább ránk, garantáltan nem jár rosszul!
 • Beszerelés és javítás

  Mi is lenne az ideális? Gyors és tiszta munka, ellenőrzött működéssel és minden előírt papírral, határidőre? Vállaljuk! Nálunk ez a normális.
 • Szállítás és csomagküldés

  Termékeink kiszállítását többféle módon is vállaljuk de van lehetőség személyes átvételre is telephelyünkön vagy bemutatótermünkben.
 • Hibamegelőzés

  Lejárt a garancia? Hosszabbítsa meg a nyugalmat, kerülje el a meghibásodást - megéri!
 • Termékek és garancia

  Itt ismerheti meg termékkörünk felépítését és garanciális feltételeinket.