Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Prémium sávroló

23 677 Ft

Elegáns árnyékoló

Színválaszték

Ez a zárt szerkezetű és lefutó sínnel megvezetett sávroló amellett, hogy lehetővé teszi, hogy kellemes szórt fény jusson a helyiségbe, az előbbi típusoknál magasabb fokú sötétítésre is képes, mert a vezetősínjei lehetővé teszik, hogy sötétítő állásában sem keletkezzen oldalt fénycsík, így a helyiség jobban besötétíthető. Egyszerre képes a fényáteresztő és a sötétítő függönyök feladatát ellátni!

Árnyékoló bukó ablakra is

Kifejezetten ablakszárnyakra szerelésre lett kifejlesztve, bukó vagy bukó-nyíló ablakok esetén különösen előnyös választás, mert az ablak szellőztető állásában sem lóg be az árnyékoló textilje a térbe, lesodorva esetleg valamit az ablakpárkányról.

A sávos kialakítású textileken, a fényáteresztő sávok és fényzárók egymás után váltakoznak. A szerkezethez van rögzítve a textil egyik vége, a másik pedig egy tengelyen tekeredik fel, melyet gyöngylánccal tudunk mozgatni. A sávok egymáshoz változó pozíciója teszi lehetővé a fénymennyiség szabályozását vagy a sötétítést.

  • zárt szerkezetű
  • lefutóval megvezetett típus
  • ablakszárnyra
  • csavarozással rögzíthető

Árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Többféle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnek függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

Prémium sávroló ablakra mérési útmutató

A sávroló mérése esetén minden esetben a gyártási méretet kell megadni!

Szélesség: A kívánt textilszélességhez (árnyékolandó felület) adjunk hozzá 3,4 cm-t.

Tokozott sávroló felmérése

Magasság: A kívánt textil magassághoz (árnyékolandó felület) adjunk hozzá 1,5 cm-t.

sávroló felmérése

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Maximális felület

Tengely átmérő

17 mm

A tartó színe

, ,

A lánc színe

, ,

Színválaszték

Alyssa

Alyssia II

Alyssia III

Grace

Grace II

Grace III

Grace IV

Grace V

Grace VI

Grace VII

Grace VIII

Cikkszám: 2048d4501a8e Kategóriák: , Címkék: , , , , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben