Reluxa, 16 mm-es lamellával

7 250 Ft

A legkedveltebb otthoni és irodai árnyékoló

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Reluxa 16 mm-es lamellával

A reluxa korunk egyik legelterjedtebb árnyékolója, szabályozza a helyiségbe áramló fény mennyiségét, illetve megvéd bennünket a kíváncsi tekintetektől. Használata egyszerű, felszerelése gyors és nem igényel szaktudást.

A hőszigetelt műanyag ablakok térhódításával a 16mm-es rendszer is jelentős terjedésnek indult, mivel sokkal szebb és egységesebb képet mutat egy ilyen típusú reluxa a keskenyebb üvegléceken.

Reluxa keskeny ablakra

A 16mm-es lamellával készült reluxa rendszer nem motorizálható, üvegpálcás és gyöngyláncos mozgatással érhető el – ez a legmegfelelőbb kivitel a mai műanyag ablakokhoz. A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad. A kivitel választási lehetőségnél válassza a feszítőhuzalos opciót.

Más gyártóktól eltérően mi legalább 0,18-0,20mm-es lamellavastagságot használunk, így a termék sokkal stabilabb és nagyobb szélességek esetén is megbízhatóan működik.

Reluxa, mint hőszigetelő

A reluxa, hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablaktól néhány centiméterre helyezkedik el, ezért nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget. Népszerűségét annak köszönheti, hogy esztétikus megoldást nyújt elérhető áron, és felszerelése rendkívül egyszerű. Tisztántartását könnyedén végezhetjük, leszerelés nélkül tisztíthatjuk.

Egyedi méretű reluxa

A reluxa szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, így remekül illesztheti otthonának hangulatához. A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad. Amennyiben egyedi formájú reluxát szeretne, megvalósítjuk elképzelését!

A reluxákat működtethetjük gyöngylánccal, vagy elérhető az üvegpálcás kialakítása is. A motorizált változatok természetesen összeköthetőek fényérzékelőkkel, így nap közben nagyjából konstans fényviszonyokat tarthatunk irodánkban, otthonunkban. Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat!

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Szerkezet színe

, , , , , ,

A lamellák színe

, , , , , , , ,

Működtetés

Üvegpálcás, Gyöngyláncos

Kivitel

Normál, Feszítőhuzalos

Fontos tudnivaló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Reluxa, 16 mm-es lamellával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük