Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Somfy Tahoma füstérzékelő

42 790 Ft

Somfy Tahoma füstérzékelő IO vezérelt okosotthonokba. Termékre 2 év gyártói garancia! Szállítási idő 5 munkanap.

A Somfy TaHoma füstérzékelő, ahogy a szenzor füstöt érzékel otthonában, értesíti Önt. Önállóan vagy összehangolva más berendezésekkel is alkalmazható. 

Beépített tűzérzékelő riasztással 

A beépített riasztónak köszönhetően, (85 db-es) ahogy a szenzor füstöt érzékel, bekacsolja automatikusan a szirénát. Kapcsolja össze akár a többi füstérzékelőjével így, minden helyiségben a beépített sziréna figyelmezteti Önöket a veszélyre. 

Összekapcsolható IO okos eszközeivel somfy tahoma erzekelo

Hangolja össze otthonát okos berendezéseivel, a TaHoma segítségével könnyen összekapcsolhatja különböző szenzorait a baj elkerülése érdekében. Maximum 50 szenzort tud összehangolni, a Tahoma füstérzékelőjével. Például, ha csatlakoztatja a TaHoma Connect-hez, SMS vagy E-mailen keresztül elküldi a parancsot és a redőnyei kinyílnak automatikusan.  

Javasoljuk az elhelyezését a szoba közepén, a mennyezeten. Felszerelésénél ügyeljünk arra, hogy legyen 60 cm távolság a szoba sarkaitól, valamint 20 cm távolságra fal, gerenda vagy bármiféle akadálytól! Fontos, hogy elég egy füstérzékelőt felszerelni a gyermekszobába, hálószóbába vagy a folyósokra.  

A füstérzékelő az EN14604 termékszabványnak megfelelő és a DIN14676 alkalmazási szabványnak megfelelően használható. 

 

Cikkszám: 1811483 Kategória:
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben