Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Szalagfüggöny – 89 mm-es lamellával

12 769 Ft

A szalagfüggöny igényes árnyékolástechnikai megoldás, elegáns lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez, tárgyalókhoz. Hatékony megoldást biztosít árnyékolásra, de térelválasztásra is nyugodtan használhatjuk.

Színválaszték

89 mm lammelájú szalagfüggöny

A szalagfüggöny igényes árnyékolástechnikai megoldás, elegáns lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez, tárgyalókhoz. Hatékony megoldást biztosít árnyékolásra, de térelválasztásra is nyugodtan használhatjuk.

Ez a jól bevált típus az idők folyamán már bizonyított minőségével és tartósságával. Erős alumínium sínre és tengelyre épül, mely amellett, hogy tetszőleges színben és mintázatban rendelhető többféle mechanikai kialakítást is lehetővé tesz:

  • egyik oldalra rendezi a lamellákat
  • középről kétoldalra rendezi
  • két végén két külön kezelővel két részre osztva működtethető

Kezelőjének magassága a szalagfüggöny teljes magasságának kétharmada. Ha ettől eltérő kezelő magasságot szeretne, kérjük jelezze felénk.

Természetesen a karnisok szerelhetők falra és mennyeztre egyaránt, valamint tetszőleges RAL színskála szerinti színben vagy faeres festésű kivitelben elérhetőek.

 A szalagfüggöny textiljét több száz különböző színű, anyagú és textúrájú szalagfüggöny lamellából választhatja ki. Ezt a termék tulajdonságainak beállításánál a „Lamella színe” menüpont alatt tudja kiválasztani. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a textilek színe, megjelenése minél élethűbb legyen. Számtalan különböző monitoron különböző módon jelennek meg a színek, ezért ha van lehetősége, mindenképpen tegye meg, hogy személyesen is megtekinti a kiválasztott textilt, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további képeket tudjunk készíteni és küldeni a kiválasztott textilről.

Tetőterek esetén hatalmas előnyt jelent, hogy gyártható ferde sík mentén is mozgatható kivitelben (ilyenkor csak a magasabbik oldalra tudja gyűjteni a lamellákat) valamint ívelt helyiségek esetén íves karnis is készíthető, így egyetlen árnyékoló képes az adott ablaksort árnyékolni.

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Színválaszték

Aneta

Corra

Jenny

Patricia

Polly

Ray

Sandra

Vanesa

Vesna

Cikkszám: 964d180ea80d Kategóriák: , Címkék: , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben