..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy irodaépület esetén a hűtési költség meghalathatja az éves fűtési költség összegét is?
A mai korszerű irodaépületek nagy üvegfelületei kellemesebbé teszik a teret és a megjelenést, azomban úgy ejtik csapdába a napsugarakat mint az üvegházak. A hűtés mindig 3-5-ször több energiát igényel, mint a fűtés, így a légkondícionálók jelentősen megnövelhetik a számlákat...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Ponyvás árnyékolók

 

Ezek a szerkezetek speciális felépítésűek, más árnyékolók funkcióit egészítik ki. Napellenző vásznakkal és némely típusok Screen vásznakkal is elérhetőek.

 

 

Míg az Italia típusokat elsősorban üzletportálok árnyékolására tervezték, addig a Balcon Italia kifejezetten erkélyekre készült, mivel karjai fixen rögzíthetőek. 

 

Üvegtetők, télikertek árnyékolására a Veranda és Veranda FTS rendszereket ajánljuk, melyek bizonyos geometriai feltételek esetén háromszögletű és trapéz alakú kivitelben is legyárthatók.

 

Oldal írányú árnyékolásra és belátás-védelemre a Bora típust ajánljuk, mely egyszerűen felszerelhető de sokoldalú termék.

 

 

Ponyvás árnyékoló típusaink:

 • Bora

  Rúgós feszítésű ponyvás szerkezet, mely teraszok, kertek privát szféráját tudja esztétikusan szeparálni. Elegáns alumínium tokba tekeredik fel, záróprofiljának többféle rögzítési módja is van.
 • Italia


  Ezt az árnyékolót kifejezetten üzletportálok árnyékolására, esővédlemére fejlesztették ki. Háromféle rúgós karhosszával akár 180cm-es sávot is le tud fedni 5 m-es szélességben is. Kisebb méretben készítve pedig rúgókaros ablakárnyékolóként használható 110cm-es szélességtől. Univerzális konzoljának köszönhetően rögzíthető mind függőleges mind vízszintes felszínhez. Legnagyobb gyártható méret: 500 x 180 cm

 • Italia - tokozott


  Ez a típus az Italiától az zárt alumínium tokban, valamint a kétféle karhosszban tér el. Időjárásnak kitett homlokzatok esetén ideális választás ez a zárt kivitelű mégis olcsó ponyvás árnyékoló. Legnagyobb gyártható méret: 500 x 140 cm

 • Italia - balkon


  Elsősorban zárt, vagy félig zárt erkélyek árnyékolására fejlesztett típus, mely rögzíthető állású karokkal a korláthoz feszíthe, erkély takarástő - lehetővé téve a takarást, az árnyékolást és a szellőzést egyszerre. Legnagyobb gyártható méret: 500 x 210 cm / 70 cm-es karkinyúlással.

 • Veranda

  A Veranda egy olyan feszített felépítésű motoros árnyékoló amit elsősorban üvegtetők árnyékolására terveztek, minőségi kialakításának, széles szín és vászon-választékának köszönhetőn pedig a legkülönfélébb környezetekben is esztétikus megoldást jelent. 
 • Veranda FTS

  Hasonlóan a Veranda-hoz a ezt is elsősorban üvegfelületek árnyékolására ajánljuk, ellenben rendelkezik két vásznas felépítés előnyével és jóval hosszabb szerkezetek is gyárthatóak belőle.