Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Prémium redőnyök Somfy intelligens motorokkal

Miért válassza az elektromos redőnyt?

Minőség és hosszú élettartam

Ha jól választ, alumínium redőnyei akár hosszú évtizedekig is kitarthatnak. Az Alutech redőnyléceiben és a Somfy motorizációjában nem fog csalódni, redőnyei biztos kezekben lesznek!

Nagyobb kényelem

Ne pazarolja energiáját a redőnyök fel- és lehúzogatására! Munkából hazaérve, vagy éppen az ágyban ébredezve… Mostantól csak egy gombnyomással szabályozhatja a fényeket otthonában!

Biztonságosabb otthon

Bár a redőny nem biztonságtechnikai eszköz, az alumínium redőnyök mégis fokozzák otthona biztonságát. Amellett, hogy feltolásgátlóval készülnek, felfeszítésük időigényes és nagy hanggal jár, így nagyobb biztonságban tudhatja családját a hívatlan látogatókkal szemben.

Miért válasszon minket?

Szakértő ügyfélszolgálat, megbízható kivitelezés

Bízza magát a profikra! Mivel már a tervezéstől kezdődően érdemes egyeztetni a műszaki kérdéseket, fontos, hogy végig megbízható és hozzáértő szakemberek álljanak a rendelkezésére. Az árnyékolástechnika és az automatizálás piacán több éves tapasztalattal rendelkező ügyintézőinktől minden segítséget megkap!

Korrekt ajánlatadás, átláthatóság

Találkozott már olyan helyzettel, amikor egy cég a felmérés után nem tartotta az előzetesen kiadott árait? Mi sajnos már tapasztaltunk ilyet… Éppen ezért nálunk kiemelten hangsúlyos a korrekt együttműködés a kezdetektől a kivitelezésig, közösen.

Minőségi termékek

Red-Rel redőnyök mögött több évtizedes gyártási tapasztalat van. Elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsuk Önnek! Alutech redőnyléceket használunk, illetve saját tervezésű profiljainkból készítjük redőnyeinket.

Rólunk mondták

Gyakori kérdések

Ne szalassza el legjobb ajánlatainkat!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Kérjen visszahívást!