..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a legtöbb árnyékoló utólag is motorizálható?
Legyen szó redőnyről, napellenzőről, raffstore-ról vagy rolettáról, többféle módja van a motorizálásnak és az automatizálásnak, felszereltségtől és integrációtól függően. Ha még a vásárláskor nem is tervezte motorosítani...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Becker B-Tronic

 • B-Tronic Central Control
  B-Tronic Central Control
 • Kompatibilitás KNX rendszerű eszközökkel is!
  Kompatibilitás KNX rendszerű eszközökkel is!

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

A Becker fejlett kétirányú kommunikációval rendelkező rendszere amelett, hogy átfogó vezérlési rendszerként működik, kompatibilis a korábbi Centronic rendszerekkel is.

 

A B-Tronic rádiós protokollján működő készülékek kölcsönösen cserélnek adatot egymással, így lehetőség nyílik arra, hogy a készülékek visszajelzést küldhessenek egy-egy feladat végrehajtásáról, valamilyen hibáról, vagy egyszerűen csak egy árnyékoló aktuális pozíciójáról. 

 

A B-Tronic Central Control fali készüléke integrálja magába a ház teljes vezérlését egyetlen érintőképernyős készülékklént:

 • B-Tronic rendszerű kommunikáció (redőnyök, kapumotorok, szenzorok elérése)
 • Centronic távrányítás (képes meghajtani a Centronic rendszerű készülékeket is)
 • WiFi - önálló WiFi hozzáférési pontként ad lehetőséget, hogy a házban saját mobiltelefonunkkal vagy táblagépünkkel vezérelhessük
 • KNX-RF - kompatibilis a KNX rendszerű rádiós eszközökkel (klímák, termosztátok, kazánok, stb)
 • LAN - rendelkezik vezetékes hálózati csatolóval is a távelérés vagy a megfigyelőkamerák eléréséhez

 

Rugalmasságából és sokoldalú kommunikációs rendszereiből adódóan kompatibilitását a későbbi készülékekkel és rendszerekkel is megőrzi, mivel modulárisan eszköztípusonként bővíthető ráadásul a KNX rendszerekre történő kijárása által a legkülönfélébb épületfunkciókkal bővíthető a gyep öntözőrendszerétől a biztonsági kamerákon át a fűtési rendszerig.

 

A Central Control készülék lehetőséget biztosít arra, hogy a vezérlési funkciók integrálása mellett saját telefonunkkal, tabletünkkel vagy számítógépünk képernyőjéről is vezérelhessük lakásunkat, és mindezt az Interneten kersztül akár a világ másik feléről is. Integrált kameráján és mikrofonján keresztül távolról is zárt rendszeren keresztül ellenőrzése alatt tarthatja lakását, a beépített időjárás-előrejelző rendszer pedig folyamatosan tájékoztatja a várható időjárásról.

 

A Central Control készülék szoftvere folyamatosan fejlődik, és a frissítések ingyenesen letölthetőek az interneten keresztül, így maga a készülék is folyamatosan fejlődik, egyre újabb funkciókkal bővül. Ennek a vezérlő arra is képes, hogy több készülék kezelését egyetlen gombnyomásba integrálja, ezáltal komplex "forgatókönyvek" megvalósítása lehetséges, mint pl.: egy "reggel" - üzemmód, melybe bele lehet integrálni időzített redőny-nyitást, napellenző nyitást (melyet egy szélérzékelő a biztonság érdekében felülbírálhat) a fűtéstermosztát nappali módba állításával vagy éjszakai fény kikapcsolásával, és mondjuk az integrált webrádió bekapcsolásával a ház audio-rendszerébe, de természetesen teljesen egyéni elképzeléseknek megfelelő forgatókönyvek/szenáriók is elkészíthetőek - szakember segítsége nélkül is.

 

Természetesen hagyományos felépítésű távirányítók is rendelkezésre állnak az egyszerűbb funkciók kényelmes vezérlése érdekében, mint a redőnymozgatás, lámpa kapcsolás, vagy a kapunyitás. A rendszer az új kétirányú kommunikációval rendelkező B-Tronic készülékek mellett a korábbi egyirányú Centronic rendszerekkel is teljes mértékben kompatibilis, így ha már korábban Becker vezérlőkkel vagy motorokkal szerelte fel árnyékolóit így most is lehetséges a bővítésük. Ha más gyártó motorjai vagy eszközei vannak felszerelve akkor meg kell vizsgálni, hogy az adott eszközök képesek-e a Becker Centronic vezérlők fogadására, így sok esetben akár utólag is bővíthetőek ezzel a megoldással.

 

Ha további információra van szüksége vagy kérdése merülne fel, forduljon műszaki kollégáinkhoz, akik szívesen állnak rendelkezésére.

 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

Átfogó vezérlés a ház bármely eszközére

Átfogó vezérlés a ház bármely eszközére

Kényelem egyszerűséggel

Kényelem egyszerűséggel

Szélérzékelés

Szélérzékelés

Sokfunkciós időjárás érzékelők

Sokfunkciós időjárás érzékelők

Fényérzékelés

Fényérzékelés