Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Tokozott nyíló szúnyogháló ajtó

45 567 Ft

Nyíló szúnyogháló ajtó, egyedi méretre gyártva. Vásároljon közvetlenül a gyártótól, tervezés, gyártás, kivitelezés. Szakértő ügyfélszolgálat.

Szerkezet mérete

Minimum érték: 60 cm | Maximum érték: 130 cm
Minimum érték: 50 cm | Maximum érték: 245 cm

Szín kiválasztása

Háló színe

Ajtó nyílása

Tokozott nyíló szúnyogháló ajtó

Házi kedvencek mellé is tökéletes a nyíló szúnyogháló ajtó

Szúnyogháló ajtók esetén a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás a nyíló ajtó, hiszen a masszív extrudált alumínium keret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rúgós zsanér pedig vissza is csukja utánunk még ha épp tele is a kezünk. A mágneszáras rögzítés épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kinyitni, mégis könnyedén, kézzel nyithassuk.

Extrudált alumínumból készülő nyíló ajtónk kivívta vásárlóink elismerését tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A teljes alumínium színválasztékunk elérhető, így kiválaszthatja otthonához legjobb illő kivitelt.

Minden nyíló ajtó rendelkezik keresztmerevítővel, ami megkönnyíti a nyitást és garantálja a tartósságot, minimálissá téve a lógás esélyét, igény esetén pedig további alsó merevítéssel tudjuk ellátni a nyíló ajtókat (merevítő nélküli kivitelt nem gyártunk)

Négyféle felszerelési módozattal

Ez a megoldás négyféle módon szerelhető, normál vagy rúgós zsanérokkal. A felszerelési módok közül választható, az ajtónyílásba, az ajtónyílásba rúgós zsanérral, az ajtónyílásra, illetve az ajtónyílásra rúgós zsanérral verzió. A színválasztékra ennél a modellnél sem lehet panasz: elérhető fehér és barna alapszínben, az aranytölgy, mahagóni, dió hármas mellett további 51 faeres változatban, valamint 1200 különböző RAL színben is!

Amikor nincs szükség különleges megoldásokra, de ezzel együtt egy biztonságos és egyszerű szerkezetet szeretne felszereltetni otthona, irodája ajtajára, a nyíló ajtók jelentik a kézenfekvő megoldást. A praktikusságuk mellé tartósság is társult.

A nyíló ajtók nyújtják a legegyszerűbb megoldást

A szúnyoghálóajtók esetében a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldást a nyíló ajtók jelentik, mivel a masszív extrudált alumíniumkeret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rugós zsanér pedig visszacsukja utánunk, még ha épp tele is van a kezünk. A mágneszáras rögzítés pedig épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kihajtani, kézi erővel mégis könnyedén kinyithassuk. Büszkén mondhatjuk, hogy az extrudált alumíniumból készülő nyíló ajtóink kivívták vásárlóink elismerését tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A megvalósítás során a teljes alumínium színválasztékunk elérhető, azaz a teljes RAL skála, valamint a faerezetek is.

Duplán hasznos a keresztmerevítő

Felhasználói szempontból fontos, hogy minden nyíló ajtó rendelkezik keresztmerevítővel, ami egyrészt megkönnyíti a nyitást, másrészt garantálja a tartósságot, minimálissá téve a lógás esélyét, Ha ez nem lenne elég, egyéni igények esetén további alsó merevítéssel tudjuk ellátni a nyíló ajtókat. Merevítő nélküli kivitelt viszont nem gyártunk. Mivel szeretnénk minden vásárlói igénynek megfelelni, az ajtóink készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, utóbbi szárnyait egy T-profil ütközteti egymásnak. Bármelyik változatra van szüksége, az Árnyékbolt.hu kínálatában található megoldások ugyanazt a magas minőséget képviselik, típustól függetlenül. Ha biztosítani akarja otthona, irodája számára a nyugalmas környezetet, és szeretné kint tartani a rovarokat, bogarakat, a nyíló ajtók között megtaláljuk az igényeinek leginkább megfelelő típust.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Szín

, , , , , ,

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Fontos tudnivaló

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben