Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Nyíló szúnyogháló ajtó

Egyedi méretre gyártott nyíló szúnyogháló ajtó, minőségi alumínium kerettel, UV álló üvegszálas hálóval. Amennyiben szükséges, kérje beszerelési szolgáltatásunkat, gyártási idő 5 munkanap.

Szűrők mutatása

Összesen 1 találat

Szűrők mutatása

Összesen 1 találat

Nyíló szúnyoghálós ajtó

Amikor nincs szükség különleges megoldásokra, de ezzel együtt egy biztonságos és egyszerű szerkezetet szeretne felszereltetni otthona, irodája ajtajára, a nyíló ajtók jelentik a kézenfekvő megoldást. A praktikusságuk mellé tartósság is társult.

A nyíló szúnyoghálós ajtók nyújtják a legegyszerűbb megoldást

A szúnyoghálóajtók esetében a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldást a nyíló ajtók jelentik, mivel a masszív extrudált alumíniumkeret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rugós zsanér pedig visszacsukja utánunk, még ha épp tele is van a kezünk. A mágneszáras rögzítés pedig épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kihajtani, kézi erővel mégis könnyedén kinyithassuk. Büszkén mondhatjuk, hogy az extrudált alumíniumból készülő nyíló ajtóink kivívták vásárlóink elismerését tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A megvalósítás során a teljes alumínium színválasztékunk elérhető, azaz a teljes RAL skála, valamint a faerezetek is.

Duplán hasznos a keresztmerevítő

Felhasználói szempontból fontos, hogy minden nyíló szúnyoghálós ajtó rendelkezik keresztmerevítővel, ami egyrészt megkönnyíti a nyitást, másrészt garantálja a tartósságot, minimálissá téve a lógás esélyét, Ha ez nem lenne elég, egyéni igények esetén további alsó merevítéssel tudjuk ellátni a nyíló ajtókat. Merevítő nélküli kivitelt viszont nem gyártunk. Mivel szeretnénk minden vásárlói igénynek megfelelni, az ajtóink készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, utóbbi szárnyait egy T-profil ütközteti egymásnak. Bármelyik változatra van szüksége, az Árnyékbolt.hu kínálatában található megoldások ugyanazt a magas minőséget képviselik, típustól függetlenül. Ha biztosítani akarja otthona, irodája számára a nyugalmas környezetet, és szeretné kint tartani a rovarokat, bogarakat, a nyíló ajtók között megtaláljuk az igényeinek leginkább megfelelő típust.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.