Nyíló szúnyogháló ajtó

Egyedi méretre gyártott nyíló szúnyogháló ajtó, minőségi alumínium kerettel, UV álló üvegszálas hálóval. Amennyiben szükséges, kérje beszerelési szolgáltatásunkat, gyártási idő 5 munkanap.

Szűrők mutatása

Összesen 1 találat

Szűrők mutatása

Összesen 1 találat

Nyíló szúnyoghálós ajtó

Amikor nincs szükség különleges megoldásokra, de ezzel együtt egy biztonságos és egyszerű szerkezetet szeretne felszereltetni otthona, irodája ajtajára, a nyíló ajtók jelentik a kézenfekvő megoldást. A praktikusságuk mellé tartósság is társult.

A nyíló szúnyoghálós ajtók nyújtják a legegyszerűbb megoldást

A szúnyoghálóajtók esetében a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldást a nyíló ajtók jelentik, mivel a masszív extrudált alumíniumkeret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rugós zsanér pedig visszacsukja utánunk, még ha épp tele is van a kezünk. A mágneszáras rögzítés pedig épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kihajtani, kézi erővel mégis könnyedén kinyithassuk. Büszkén mondhatjuk, hogy az extrudált alumíniumból készülő nyíló ajtóink kivívták vásárlóink elismerését tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A megvalósítás során a teljes alumínium színválasztékunk elérhető, azaz a teljes RAL skála, valamint a faerezetek is.

Duplán hasznos a keresztmerevítő

Felhasználói szempontból fontos, hogy minden nyíló szúnyoghálós ajtó rendelkezik keresztmerevítővel, ami egyrészt megkönnyíti a nyitást, másrészt garantálja a tartósságot, minimálissá téve a lógás esélyét, Ha ez nem lenne elég, egyéni igények esetén további alsó merevítéssel tudjuk ellátni a nyíló ajtókat. Merevítő nélküli kivitelt viszont nem gyártunk. Mivel szeretnénk minden vásárlói igénynek megfelelni, az ajtóink készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, utóbbi szárnyait egy T-profil ütközteti egymásnak. Bármelyik változatra van szüksége, az Árnyékbolt.hu kínálatában található megoldások ugyanazt a magas minőséget képviselik, típustól függetlenül. Ha biztosítani akarja otthona, irodája számára a nyugalmas környezetet, és szeretné kint tartani a rovarokat, bogarakat, a nyíló ajtók között megtaláljuk az igényeinek leginkább megfelelő típust.